Bantningspiller

Antalet överviktiga i Sverige ökar. Om man drabbas av övervikt eller fetma är risken stor att man också drabbas av flera olika följdsjukdomar. Således är det många som kämpar för att gå ner i vikt. Metoderna är många och så också antalet preparat. För att minska din vikt krävs det att ditt kaloriintag är mindre än det antal kalorier du förbrukar. Men om man skär ner på mat är det vanligt att man skär ner på viktiga ämnen som kroppen behöver. Därför är det lätt att du känner dig irriterad och nedstämd när du försöker att gå ner i vikt.

Gå ner 5-10 kg inom någon månad. Gratis konsultation !
Effektiv Fettförbrännare, Prova för 1kr, klicka här !

Bantningspiller syftar till att garantera viktnedgång och påskynda förbränning. Man bör dock tydligt understryka att inget bantningspiller har någon “magisk effekt”. Denna missuppfattning stöter man dock ofta på. Det finns flera olika bantningspiller att köpa på marknaden. Många bantningspiller är så kallade naturläkemedel. Bantningspiller såsom Chitosan och CLA-kapslar påverkar kroppens fettomsättning. Men man går inte ner i vikt. En varning utfärdas för Chitosan då bantningspillret kan göra så att din kropp inte tar upp vitaminer på det sätt den bör. Vissa bantningspiller får inte säljas i Sverige.

De kan innehålla efedrin. Efedrin gör så din hunger minskar samtidigt som du blir mer aktiv. Om man tar detta amfetaminliknande bantningspiller under alltför lång tid kan det leda till att du får problem men din sömn. I förlängningen kan du också få psykiska besvär. Exempelvis har EU utfärdat en varning för bantningspillret Acomplia. En undersökning har visat att en sjättedel av patienterna som är bantningspillret kan vara i riskzonen att av depression.

Det finns flera återförsäljare av bantningspiller på Internet. Jämför pris mellan olika återförsäljare innan du väljer att köpa bantningspiller. Många farliga bantningspiller säljs över Internet. Du bör alltid tillfråga en expert innan du handlar bantningspiller. Det kan hända att man använder epitetet kosttillskott när man talar om bantningspiller. Om du har några vidare undringar kring bantningspiller så kan du kontakta Läkemedelsverket, eller besöka deras hemsida. Man skiljer mellan receptbelagda bantningspiller och sådana som alla kan få köpa. Kom dock ihåg att alla läkemedel har biverkningar.

Kom också ihåg att för att få en varaktig viktnedgång krävs att man är motiverad och uthållig. Du kan inte uppnå en permanent viktnedgång med endast bantningspiller. För att gå ner i vikt krävs en kombination mellan en sund kost och kontinuerlig motion. Bantningspiller är aldrig mer än ett komplement. Man ska inte äta bantningspiller under en alltför lång tid. Du ska endast äta bantningspiller under den period som du går ner i vikt. Sedan ska du inta vanlig kost. Det finns alltid risk att man utvecklar ätstörningar i samband med att man äter bantningspiller. Att köpa bantningspiller är ofta relativt dyrt. Då kan det vara en bättre idé att lägga pengar på ett par nya joggingskor.

Har du svårt att få ihop bantningspiller, kost och motion kan du ta hjälp av en sakkunnig inom området. Hör efter om du kan ta ditt bantningspiller om du äter någon annan medicin samtidigt. Var också noga med att kontrollera hur stora doser du ska ta av ditt bantningspiller. Experimentera aldrig med doseringen av ditt bantningspiller.